Események

Stand Up Comedy DUMAPÁRBAJ - BUDAPEST

Stand Up Comedy DUMAPÁRBAJ - BUDAPEST | OroszGyuri.hu
Premier Kultcafé, Budapest, Üllői út 2-4, 1085
2019. Május 23. 19:00
Fellépők
Orosz Gyuri, Horváth Gábor, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Hável Laci, Fehér Zovát, Gácsi Attila, Varga Norbert, Balla György,

Hamisítatlan, igazi amerikai típusú stand up párbaj, ahol a fellépők nem kímélik egymást. Izgalmas, egyenes kieséses Duma párbaj, csak nálunk.

Az est lényege, hogy a 10 fellépő körmérkőzésekben provokálja, égeti párbaj ellenfelét a színpadon. Azaz a poénok oda-vissza csattannak, de a zsűri is beleszólhat a játékba, sőt hogy még izgalmasabb legyen a fellépők a döntéshozókat sem kímélik. Sorsukról viszont a zsűri dönt. Továbbá a zsűri tagjai a mérkőzések elött 10-10 percben fel is lépnek, ahol már meg is kezdődik egymás és a világ savazássa.

A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek. 
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok. 

Ez nem színház, ez stand up comedy!

2.500 Ft

Legfrissebb hírek