Események

STAND UP COMEDY LIVE - BUDAPEST

STAND UP COMEDY LIVE - BUDAPEST | OroszGyuri.hu
PREMIER KULTCAFÉ, BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 2-4, 1085 (Bejárat a Baross utca 1. szám felől)
2019. Június 20. 19:00
Fellépők
Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Záhonyi-Ábel Dávid, Magyar Laci, Hável Laci, Keleti Máté, Valtner Mályki Miklós,

Műsorvezető: Orosz Gyuri
Fellépők: Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Magyar Laci, Záhonyi-Ábel Dávid, Keleti Máté, Valtner Miklós, Fehérvizi Vilmos, Hável Laci

9 humorista gondoskodik arról, hogy ezen a pörgős estén kifulladásig nevess. Mindezt szó szerint értve, ugyanis a fellépők addig nyomják, amíg csak szól az elismerő kacaj. Ha valakin nem nevet a közönség, akkor máris jön a következő fellépő.
 
A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek. 
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.
Ez nem színház, ez stand up comedy!
 
A műsorvezető pedig a Showder Klubból már jól ismert Orosz Gyuri lesz.
2.000 Ft

Legfrissebb hírek