Híreink

A világvége főpróbáján minden rendben zajlott

2012. 11. 26.

Ma délelőtt egy budapesti bunkerben lepróbálták a világvégét.

A Citadellán található, több száz férőhelyes, II. világháborús bunkerben Orosz György tájékoztatót tartott a média képviselőinek és az érdeklődő civileknek arról, hogy a 2012. december 21-re jövendölt katasztrófát hogyan élhetik túl. A tájékoztatót hangos kacagás kísérte, ugyanis Orosz György humorista kineveti a világvégét.

-Viszont ha csak egy százalék esély is van a maja jóslat beteljesülésére, akkor jobb, ha az ember Budapest egyik legbiztonságosabb helyén tartózkodik – vélekedik a stand up komikus, így humorestjét 2012. december 21-én a Citadella bunkerben tartja, ahova a belépés díjtalan. A népszerű nevettető hisz abban, hogy a világvégén kívül minden nehézséget át lehet vészelni a humor segítségével, s mint elmondta: ez az igazi üzenete akciójának.

A bunker részéről Kovácshegyi Pál igazgató elmondta, az 1944-ben épített létesítmény több szintes, 2-2,5 méteres falakkal védett a tízezer méter magasból ledobott légibombák és gáztámadások ellen. Igaz, 1945-től 2004-ig elhagyatottan állt, de ma is be tudná tölteni a védelmi funkciót, ha szükség lenne rá. Az épületben jelenleg bunker múzeum működik.

Orosz György hozzátette, amennyiben mégis bekövetkezne a legrosszabb, vagyis elpusztulna a Föld, akkor december 22-én nyilvánosan kér bocsánatot mindenkitől, hogy nem vette komolyan a világvégét. 

http://www.facebook.com/oroszgyurihumorista?ref=hl#!/events/530682180277185/

Egy kis ízelítő a világvége humorból:

  A VILÁGVÉGE 12 pontja (írta: Orosz György)

1.      Még nem biztos a világvége! Például az EZO TV-nek lesz szilveszteri műsora és a szekrényedben lévő konzervek is 2016-ig jók.

2.      Örülj a világvégének! Nem csak te tűnsz el örökre, hanem például, VV Christofel és a magyar államadósság is. (az adósságra más esély amúgy sincs!)

3.      Figyeld a híradásokat, ha részegen látod randalírozni Erzsébet királynőt a pápával Párizsban vagy Áder Jánost kacagni, akkor nagy a baj. 

4.      Használd a közösségi oldalakat a kommunikációra. Ha több mint egy órája nem írt ki semmit a facebook-ra Rubint Réka, akkor biztos lehetsz benne, hogy elpusztult a Föld.

5.      Próbáljunk szorosan Orbán Viktor mellett maradni, őt biztosan megmentik.

6.      Ha menekülnünk kell, akkor a pakolást ne bízzuk nőkre, mert most tényleg csak a legszükségesebbeket vihetjük magunkkal. A hajszárító például nem az!

7.      Mielőtt vége a világnak hívd fel az adóhivatalt és vallj be mindent, természetesen röhögve.

8.      Egy jó tanács, még a mai NAPON vegyél egy HOLD FÖLDET a MARSON, MERKÚRvajó!

9.      Ha eljön a világvége, akkor menjünk be egy kocsmába és rúgjunk be, közben adjunk le vészjeleket. Igyunk így: Rövid, rövid, rövid, hosszú, hosszú, hosszú, rövid, rövid, rövid.

10.    Olyan nagy lesz az éhínség, hogy végre a magyarok is felszántják a focipályát.

11.    Szinte minden elpusztul azonnal! Kivéve a Jóban Rosszban, az még két hónapig tart.

12.    Végre leveheted a telefonod védőfóliáját, az autó üléshuzatát és a falvédőt, most már nincs kinek óvni ezeket.