Híreink

Csalás és okirat-hamisítás: Orosz György mindenkit átvert – Az apja húzta ki a pácból a népszerű humoristát

Csalás és okirat-hamisítás: Orosz György mindenkit átvert – Az apja húzta ki a pácból a népszerű humoristát | OroszGyuri.hu
2020. 10. 12.

BUDAPEST – Egy negyed évszázados titokról rántotta le a leplet Orosz Gyuri (42).
A humorista a Showder Klub felvételén mesélte el, hogyan is úszott meg egy okirat-hamisítással és csalással körített hazugságcunamit.

 

„Tizenhat évesen megbuktam franciából, majd meghamisítottam a bizonyítványomat, és le is tagadtam az egészet” – mesélte a Blikknek Orosz, akinek anno két ellenőrzője volt, egy otthoni és egy iskolai.

„Az otthoniba írtam a jó jegyeket, azaz a ketteseket és hármasokat” – nevetett a humorista, akit végül a szülei, pontosabban az édesapja húzta ki a pácból. Amikor ugyanis az iskolaigazgató számára is egyértelművé vált, hogy Orosz Gyuri még a pótvizsgára sem ment el, akkor a humorista édesapja biztosított alibit.

„Egy jegyzetre írta fel az orvosi igazolást, és éppen csak odavillantotta az igazgatónak” – emlékezett vissza Orosz Gyuri, aki – miután a No Problemo című önálló estjében elmondta a sztorit – több egykori tanárától is kapott üzenetet; mint kiderült, azok nem is sejtették, mekkora játékos volt a humorista gimnazistaként.

Forrás