Híreink

Élő stand up reality show indul

2014. 09. 04.

Élő, online stand up reality showt indít a KO MEDIA STUDIO Humortársulat, duma párbaj címmel.

Magyarországon elsőként a KO MEDIA STUDIO Humortársulat vállalta, hogy stand up comedy estjeiket heti rendszerességgel, élőben közvetítsék. A duma párbaj immár két éve rendszeres műsorelem a társulat klub előadásain, szeptember 4-től viszont bárki, bárhol láthatja egy számítógép, okos téve, vagy telefon segítségével. Itt: http://new.livestream.com/fotoklikk/komedia

Orosz György, a társulat művészeti vezetője elmondta: "Az estek közvetítésén túl bepillantást nyerhetnek a nézők a stand-up comedy igazi világát. Nálunk nem azt látják, amit meg akarunk mutatni, hanem a színtiszta valóságot!Kulisszatitkok, tehetségkutatás, sikerek és bukások, durva beszólások, rivalizálás. Semmi nem marad titokban. Mindent élőben, vágatlanul tárunk a nézők elé."

A duma párbajt a Wedding-online.hu közvetíti a fővárosi Balzac 35 Restaurant & Kultur Café-ból, minden csütörtökön 19.00 órától. Érdemes azonban eljönni a helyszínre is, mert ott olyan előadók is fellépnek a második részben, akik az online közvetítésben nem szerepelnek.