Híreink

Elvis adta össze Orosz Györgyöt és szerelmét

Elvis adta össze Orosz Györgyöt és szerelmét | OroszGyuri.hu
2023. 05. 12.

Micsoda esküvő! Világsztár énekes nyomdokaiba lépett Orosz György és kedvese, Krisztina: a humorista öt évvel a leánykérés után ugyanis Las Vegas egyik legismertebb esküvői kápolnájában elvette a szerelmét.

A Graceland Wedding Chapel az első olyan helyszín Las Vegasban, amely Elvis-témájú ceremóniát kínál, köszönhetően annak, hogy a rock and roll királya 1967-ben maga is ellátogatott ide. A Stand Up Comedy Humortársulat alapítója nagy Elvis Presley-rajongó, így nem volt kérdés, hogy ott szeretnék megtartani a hivatalos esküvőt, noha Orosz György és Kállai Krisztina 13 évvel ezelőtt már kimondták egymásnak a boldogító igent.

– Egy hete voltunk együtt, amikor a sötétben, a kisszobában mi már kimondtuk egymásnak ezeket a szavakat, és azóta viccelődtünk azzal, hogy ha egyszer valóban lesz egy igazi esküvőnk, azt Las Vegasban szeretnénk – árulta el Orosz György, aki egy turnén van a tengerentúlon, és amikor pár nappal a leánykérés ötödik évfordulója előtt megérkeztek Las Vegasba, tudták, hogy elérkezett a nagy nap.

– Előző nap kértük meg az engedélyt, amely úgy zajlik, hogy a hivatalnok előtt már esküt kell tenni, hogy a beadott papírok hitelesek, így nincs jogi akadálya az esküvőnek – magyarázta a feleség, aki azt is hozzátette, ő ugyan valamennyit beszél angolul, de Orosz Gyuri úgy ismételt meg mindent, hogy egy szót sem értett belőle.

– Lehet, hogy az otthonunkat írattuk az amerikai államra. A ceremónia alatt is ismételtem mindent, de nem értettem semmit, éppen ezért az esküvő után a limuzinban magunknak elmondtuk a fogadalmunkat magyarul is – árulta el a standupos, akit egy Elvis-imitátor adott össze a kedvesével, elénekelve a Love Me Tendert, az Always On My Mindot és a Viva Las Vegast. A friss házasok természetesen a szeretteiket sem zárták ki az esküvőjükről: a család és a barátok egy élő közvetítésben nézhették végig, ahogyan Orosz György és Krisztina kimondják az igent, pontosabban – ahogy azt Amerikában teszik – az I do-t.

– Hihetetlenek voltak, otthon mindenki szépen kiöltözött, készített ünnepi ebédet, és a az otthonában tartott egy lagzit – nevettek az immáron házaspár tagjai, akik azt is elmesélték, hogy a gyűrűt is Las Vegasban szerezték be, alig pár perccel a ceremónia előtt jutottak hozzá.

– Az ékszerüzletben hamar kiderült, hogy az eladó lány magyar származású. Talán ezért is voltak különösen segítőkészek, mert ugyan nem volt megfelelő méretű gyűrű, vállalták, hogy megcsinálják az esküvőre, végül maga a főnök hozta oda a szállodához az utolsó pillanatban – mesélte Krisztina, aki azt is elárulta, a Graceland Wedding Chapel több nagy sztár esküvőjének adott már otthont: itt mondta ki az igent Jon Bon Jovi, Lily Allen és színész kedvese, David Harbour, de itt házasodtak össze harminc éve Miley Cyrus szülei is.

Forrás: blikk.hu