Híreink

Ez nem vicc: humorista lett Németh Kristóf

Ez nem vicc: humorista lett Németh Kristóf | OroszGyuri.hu
2021. 10. 04.

Új fejezetéhez érkezett Németh Kristóf élete, ugyanis a színész a nagyközönség előtt is bemutatkozik mint humorista.
 

A Keresztanyu című sorozat sztárja hatalmas megtiszteltetésként éli meg, hogy az RTL II-n látható Showder Klub idei évadát az ő stand upos produkciója nyithatja meg. Lapunknak pedig azt is elárulta, hogyan készült fel a felvételre.

– Orosz Gyuri barátommal lépünk fel, akinek a magántanítványa vagyok, bemutatjuk a közös előadásunkat. Már nyáron is jártuk vele az országot, és mindenhol nagy sikert aratott – kezdte lapunknak Kristóf. – Gyuri tapasztalt stand upos, de én sem panaszkodhatom, hiszen a színház mellett humoristaként is egyre többet állok színpadon. Ez azonban nagyon más, mint egy színdarabban játszani. Izgultam a felvétel előtt, de jóleső drukk volt bennem.

A felvételeket még a járvány időszaka alatt rögzítették, ami több szempontból is megnehezítette a humoristaként is fellépő Kristóf dolgát.

– Mivel a közönségen maszk volt, nem láttuk, hogy mikor mosolyognak, milyen az arckifejezésük, holott ennek a műfajnak fontos része, hogy azonnal reagálunk a közönségre – folytatta a színész. – Persze nem estünk kétségbe, mert a kacagást, nevetést azonnal hallottuk, ami megnyugtató volt. Sikert arattak a Barátok köztről vagy a színházi életből mesélt vicces kulisszatitkok. Sőt elárulhatom, hogy Gyurival már bemutattuk a Rosszfiúk második részét, és készülönk egy stand up színházi produkcióra, amellyel új műfajt teremtünk.

A színész megállás nélkül dolgozik. Ha nem forgat, a Fórum színház ügyeit intézni, illetve nemrég levezényelt egy szentenderei költözést is.

– A feleségem, Zita a háztartást viszi és a családi dolgokért felel, én pedig a televízióban és színházban dolgozom. Karácsonyig minden percünk be van osztva, ezért előfordul, hogy néha picit hiányol itthon a családom. Megbeszéltük, hogy karácsony után pár hétre elutazunk és pihenünk, addig viszont nincs megállás. Szerencsénk van, mert Zita testvére a családjával a szomszédban lakik, így bármiben tudnak segíteni. Ráadásul Lóci fiam szívesen vigyáz az öccsére, Levire, így elszökhetünk a feleségemmel néha randizni is – tette hozzá Kristóf.

 

Forrás: Blikk.hu