Híreink

Földön fekvő srácon próbált meg segíteni Orosz György, tanulságos történet lett belőle

Földön fekvő srácon próbált meg segíteni Orosz György, tanulságos történet lett belőle | OroszGyuri.hu
2020. 10. 20.

A humorista tette, amit tennie kellett, a fiatal azonban magához tért, és elszaladt.

Tanulságos sztorit osztott meg közösségi oldalán a napokban Orosz György. A debreceni születésű humorista pénteken épp a fővárosban sétált, amikor észrevett egy földön fekvő embert, aki mozdulatlanul feküdt az utcán.

„Azt láttam, hogy az embereknek ez tök természetes. Azonnal hívtam a mentőket, közben egy orvos is megállt és egy fiatal srác, közben kb. 50-en elfordultak és elsétáltak”

- írja. Posztja szerint amíg beszélt a mentőkkel, az orvos szakszerűen felébresztette és megvizsgálta a földön fekvő, 20 év körüli srácot, de mire Orosz a mentősökkel eljutott odáig, hogy kihívja őket, a srác magához tért, megijedt és elszaladt. A debreceni showman bejegyzésében elárulja, az orvos még azt is felsorolta, hogy a fiatal milyen drogokat szedhetett. Orosz ezután lemondta a mentőt.

„Azóta sokat gondolkoztam ezen az eseten, hogy ezt így el kell fogadnunk vagy tennünk kell valamit, hogy így elterjedtek ezek az olcsó drogok? Ki a hibás? Mindannyian vagy senki, esetleg a fogyasztók, a terjesztők vagy a rendőrök?” - veti fel a kérdéseket Orosz György, hozzátéve:

egy biztos, nem mehetünk el mellette szó nélkül.