Híreink

Kiderült, miért kommentel minden hírportál posztjaihoz egy humorista

Kiderült, miért kommentel minden hírportál posztjaihoz egy humorista | OroszGyuri.hu
2021. 05. 11.

Orosz György „széttrolkodta” a médiát.

Aki gyakran nézegeti a híroldalak Facebook-oldalait – vagy csak sokszor sorsolja ki neki az algoritmus a híreket –, az elmúlt napokban gyakran találkozhatott Orosz György nevével. Mármint nem a hírekben, hanem a kommentszekcióban.

A humorista most egy bejegyzésben leleplezte magát: azt állítja, fogadásból kommentelt ennyit. Méghozzá azért, mert egy barátját meg akarta győzni, hogy egy humorista mindig poénosabb egy átlagos vicces embernél, és ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy 8 nap alatt összehoz 10 topkommentet (a posztok alatt a legtöbb like-ot szerző hozzászólást).

Ezért elkezdett kommentelni a híroldalak posztjaihoz, és – állítása szerint – 102 hozzászólásából 100 topkomment lett.

Több mint 10.000 ember szólt hozzá a kommentjeimhez és ebből csak 14 embernek nem tetszett, a »munkásságom«. Kaptam a hozzászólásaimra 180.000 pozitív reakciót és 75 db haragos emojit. Köszi-köszi!

– írja a leleplező posztban, hozzátéve, hogy „az online tér legmélyebb bugyraiban” megtapasztalta, hogy „a kommentelők bármiből tudnak politikát csinálni, a legbátrabbak kamu profilból írnak, rengeteg feszültség van az emberekben, sokan elfelejtettek szeretni és nevetni”.

A fogadás tétje egy berúgás volt egyébként, úgyhogy a humorista hamarosan kipróbálhatja a részeg kommentelés művészetét is.

 

Forrás: 24.hu