Híreink

Magyarország első high-tech humoristája

2012. 04. 04.

Egy modern humoristának kockás a hasa, mindig 3 dimenziós, és visszaadja a belépőjegy árát, ha a vendég nem nevet

 

Orosz György, a tv2 Frizbijéből ismert humorista mindig kereste a különleges lehetőségeket a humorban.  Ami a helyszíneket illeti standup-olt már távolsági buszon, templomban, de a magyar-szlovák határvonalon is. Most korunk technikai vívmányait használja a humor népszerűsítéséhez.

Magyarországon elsőként alkalmazott 3 dimenziós technikát stand-up comedy előadásának rögzítésénél.  Az egyik legnépszerűbb videómegosztón található 3D-s  videó segítségével most már egyetlen gombnyomásra bárki nappalijában ott állhat és dumálhat teljes valójában a high-tech humorista.

A kockás has kérdését is megoldotta, egy sokkal kényelmesebb módszerrel, mint  a napi 1000 felülés: a termékek vonalkódját felváltó QR-kódot a hasára nyomtatta.  Így még névjegykártyára sem lesz szüksége a jövőben, hisz a kód, egy okostelefon segítségével azonnal az oroszgyuri.hu-ra irányítja az érdeklődőt.

A pénzvisszafizetési garancia nem ismeretlen az internetes vásárlásoknál, olyan viszont még nem volt, hogy egy humorista visszaadja a belépőjegy árát, ha a vendég nem nevet. Most már van. Orosz György minden fellépésén találomra kiválaszt valakit a közönségből, akit kihív a színpadra, és néhány percen keresztül neki záporoznak a poénok. Ha a néző kibírja nevetés nélkül, a belépő ára visszajár.

3D-s videó: http://www.youtube.com/watch?v=WVhekVNwPsU