Híreink

Micsoda? Marihuánával kezelné rajongója a gyógyíthatatlan beteg magyar humoristát

Micsoda? Marihuánával kezelné rajongója a gyógyíthatatlan beteg magyar humoristát | OroszGyuri.hu
2019. 03. 25.

Budapest — Szinte betelt Orosz Gyuri (41) postaládája, amióta a Vasárnapi Blikk megírta: a humorista a Crohn nevű gyógyíthatatlan betegségben szenved. Illetve a Stand Up Comedy Humortársulat vezetője már megtanult élni a súlyos emésztőrendszeri gyulladással járó kórral, hiszen néhány éve tünetmentes. Ám a hét vége óta nemcsak az orvosai, de rajongói is kezelnék különböző gyógymódokkal.

– Volt, aki arra kért, hétfőn kettőkor üljek le egy fotelba, és majd ő küldi nekem az energiát. A hét végén egy fellépésen ketten is meg akartak győzni a marihuána jótékony hatásáról. Külön kellett kérni a leendő vendégeimet az oldalamon, nehogy megjelenjenek valamelyik fellépésemen egy ajándék füves cigivel, mert a végén engem tartóztatnak le – nevetett Orosz, aki kapott olyan ötletet, amelynek utánajár és talán ki is próbál.

– Többen arról akartak meggyőzni, biztos nem is az a bajom, ami, de voltak jó tippek is, gyógynövényes szerek, amelyek segíthetnek megnyugtatni a gyomrom. Étrendtippeket is küldtek, ám azon jót mosolyogtam, hogy valaki szerint vegánnak kellene lennem, nekem, aki nem tud enni zöldséget és gyümölcsöt – mondta a humorista, akinek jólesett, hogy ennyien segíteni szeretnének.

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/marihuana-orosz-gyuri-humorista-gyogyithatatlan-beteg/3hvec0v