Híreink

Négy éve várat magára Orosz György esküvője: a kedvesével elárulták, miért

Négy éve várat magára Orosz György esküvője: a kedvesével elárulták, miért | OroszGyuri.hu
2022. 07. 12.

Több mint négy éve annak, hogy Orosz György humorista egy Amerikába tartó repülőgépen megkérte kedvese, Kriszta kezét.

Az esküvő azonban még mindig várat magára, még akkor is, ha a Stand Up Comedy Humortársulat alapítója és szerelme az első pillanattól fogva tudták, együtt szeretnék leélni az életüket. Ebben azonos a véleményük, a nagy nap megünneplésében azonban távolabb már nem is állhatna az elképzelésük egymástól.

- Vidéki, hajdúdorogi vagyok, a mi családunkban hagyomány a kétszáz fős klasszikus parasztlagzi – jelentette ki Orosz, aki meg is magyarázta, miért. - Ennek több oka is van, először is, egy ilyen eseménnyel mindenki számára tisztázzuk, hogy mi márpedig együtt maradunk örökre, másodszor fontos, hogy a számunkra fontos emberek mindegyike legalább egyszer találkozzon egymással, harmadszorra meg a szabadságunk elvesztését egy nagy bulival kell megünnepelni.

A menyasszonya azonban más véleménye van.

- Az első randi után négy nappal már a házasságról beszéltünk, az első csók után négy nappal összeköltöztünk és együtt is dolgozunk, folyamatosan együtt vagyunk, szóval már most úgy élünk, mint a házasok. Éppen ezért számomra az ideális esküvőn két tanú van, valamelyik kerületi hivatalban, szakadt farmerben – írta le a saját ideális esküvőjét Kriszta. Ám lehet, hogy a végén egy egészen extrém megoldáshoz folyamodnak.

- A barátaink készülnek megházasodni augusztusban, én fogom őket összeadni, most intézem az engedélyeket egy amerikai online tanfolyamon. Lehet, hogy a végén magunkat is én adom össze. Persze majd ha túl leszek a Hova-hova? című önálló estem turnéján – nevetett a humorista.

Forrás: blikk.hu