Híreink

Női ruhát vett magára Orosz György, Wintermantel Zsoltnak erről Karácsony Gergely jutott eszébe

Női ruhát vett magára Orosz György, Wintermantel Zsoltnak erről Karácsony Gergely jutott eszébe | OroszGyuri.hu
2021. 07. 14.

Népszerű lett a virágminta a magyar közéletben.

Női ruhát vett magára Orosz György. A humorista arra akart rájönni, miért szeretik a nők a lenge ruhadarabokat. Végül megfejtette a nagy titkot, és mint írta, szabadnak érezte magát a női ruhától. Közben a kommentszekcióban több százan írták megjegyzéseiket, köztük a fideszes Wintermantel Zsolt is, aki egyből Karácsony Gergely jutott eszébe a fotóról.

Virágmintás női ruhában pózol Orosz György a Facebookon. A humorista ezt írta posztjában: „Kíváncsi voltam, hogy nyáron miért szereti a csajom annyira ezt a ruhát. Felpróbáltam, és megértettem. Szabadnak éreztem magam. Mi, férfiak miért nem hordhatunk ilyet? Mielőtt ítélkezel, próbáld ki!”

 

A fotót csaknem nyolcezren lájkolták, és több száz komment is érkezett alá. Volt, aki nevetett, volt, aki felháborodott, de akadt olyan is, aki politikát gondolt az attrakció mögé. A képet a fideszes Wintermantel Zsolt sem hagyta szó nélkül. Újpest korábbi polgármestere azt írta: „Azt hittem elsőre, hogy Karácsony felesége turkálta.” 

A fideszes politikus egyébként azért írta ezt, mert korábban Karácsony Gergely egy virágmintás ingben pózolt. Akkor a főpolgármester azt írta, hogy a ruhadarabot a felesége turkálta neki. Azt a kérdést tette fel, akkor hogy ő hordhat-e ilyen főpolgármesterként. Érdekes egybeesés, hogy hétfőn Áder János a Kék bolygó podcastjában arra buzdította az embereket, hogy vásároljanak turkálóból. Az államfő azt mondta, a leginkább vízigényes és környezetszennyező iparág, a ruhaipar.

Forrás: 168.hu