Híreink

Nyerj 40 perces stand-up comedy előadást

2012. 05. 03.

Ajándékozd meg a műsorral a lakóhelyedet, falu-, vagy városnapra, esetleg rokonaidat, barátaidat esküvőre.

A stand-up comedy előadást Orosz György humorista ajánlotta fel, akit a tv2 Frizbi című műsorából és a Comedy Central tv csatornáról ismerhettek leginkább.  A feladat egyszerű: ezt a cikket osszátok meg a facebookon, majd küldjetek egy emailt-t az info@oroszgyuri.h-raa humor szóval. Sorsolás 2012. május 14-én. A nyertest email-ben értesítjük, itt a honlapon pedig interjút közlünk vele.

Nyakunkon a nyár, a jó idő, és persze az esküvők és a falu-, és városnapok szezonja.  Sokan már a vakációt tervezgetik, az előadóművészeknek azonban ez az év egyik legstrapásabb időszaka.  Fellépés fellépés hátán. Orosz György humoristával beszélgettünk.

- Ezek szerint te nem is nyaralsz?

OGy: - De, falunapokon.  Egyik héten lángost eszem Demjén Rózsival, másik héten „kólázgatok” Pataki Attilával, és van, hogy együtt mulatok Fluorral Sláger Tibó koncertjén.

- Úgy érzem, nem esik nehezedre a szabadtéri rendezvényeken való fellépés…

 OGy:  - Így van. Viccet félre téve: számomra ezek az alkalmak közönségtalálkozók. A humorista nem téli álmot alszik, hanem télen ír és próbál. Nagyon szívesen megyek az ország bármely részére, legyen szó fesztiválról, falu-, vagy városnapról, de akár hiszed, akár nem, egyre gyakrabban hívnak esküvőkre is fellépni.

- Gondolom, nem a polgári szertartás része vagy…?

OGy: - Nem, vacsora előtt vagy után szoktam fellépni. Hozzáteszem, ez egy speciális helyzet, ilyenkor kifejezetten párkapcsolati témákról beszélek, alapot ehhez keresztapám, Feri bácsi bőven szolgáltat, ugyanis ő a világ legnagyobb parasztja... :-) de tényleg…

- Most felajánlottál egy 40 perces fellépést, amit május 14-én meg is nyer valaki. Biztosan lesz szabad időpontod?

OGy : - Ez jó kérdés. Több időpontom le van már kötve a nyárra, de bízom benne, hogy a nyertes egy olyan időpontot jelöl meg, ami még szabad. Legrosszabb esteben telefonon bejelentkezem, kihangosítanak és elmondom a poénokat.

- :-)

OGy: - Komolyan: nem olyan nagy az ország, egy napba több fellépés is beleférhet.  

- Jó munkát, jó szórakozást vagy inkább jó szórakoztatást kívánok neked a nyárra!

- Köszönöm. Jó pihenést!