Híreink

Showder klubosok a megye II-eseknél

Showder klubosok a megye II-eseknél | OroszGyuri.hu
2017. 01. 26.

Népszerű humoristákat igazolt a Nógrád megyei másodosztályban szereplő Bodon FC. Hamarosan a Lórán Barnabás, Orosz György támadó duótól retteghetnek az ellenfelek.

Egy átlagos fellépéssel indult az egész, Bodon Péter, a focicsapat atyja felkérte Lórán Barnabást, művésznevén Trabarnát, lépjen fel csapata focival egybekötött bankettjén. Ahol nemcsak a humorával, focitudásával is felhívta magára a figyelmet, olyannyira, hogy azonnal leigazolták.

– Gyorsan összebarátkoztunk – mondta a Borsnak a klub névadója, Bodon Péter. – Amikor ideje engedi, Barna játszik a kispályás csapatunkban, és pár hete nagypályán is majdnem bemutatkozott. A kispadról állt volna be, de az ellenfél miatt félbeszakadt a mérkőzés. Úgy tudjuk, a bírót atrocitás érte, egy pofon is elcsattant, amit az egyik rendező kapott. Trabarna debütálása így tavaszra tolódik a csapat legújabb szerzeményével, a szintén a Showder Klubból ismert Orosz Györggyel egyetemben. Korábban egyébként Rekop Györgyöt is szerződtették, ám az ő játékára kevés az esély.

Forrás: http://www.borsonline.hu/sport/showder-klubosok-a-megye-ii-eseknel/125974