Híreink

Teljesen összeomlott a magyar humorista

Teljesen összeomlott a magyar humorista | OroszGyuri.hu
2019. 05. 17.

„Mint egy őrült, szitkozódva elkezdtem kirángatni mindent belőle” - Teljesen összeomlott a magyar humorista

Budapest - Ki ne emlékezne az Összeomlás című filmre, amelyben Michael Douglas (74) annyira kiborul a világra, hogy végül lövöldözni kezd. Szerencsére Orosz György (41) humorista nem jutott el idáig, de a minap nála is elpattant a húr: egy plázában kezdett szétdobálni mindent egy szemeteskukából.

- Mindenki tapasztal rendszeresen bosszantó dolgokat a hivatalokban, a boltokban, a közlekedésben, de ezeket általában ellensúlyozzák a napközben történő jó dolgok. Ám van, amikor a mérleg elbillen, ez történt velem is. Alaposan összejött minden probléma, majd ahogy fordultam volna ki egy pláza parkolójából, nem találtam a parkolókártyát: rájöttem, valószínűleg kidobtam - mondta a Blikknek a Stand Up Comedy humortársulat vezetője, aki mindennapos vendég a plázában, így bízott abban, hogy kiengedik, főleg, hogy az ingyenes időszakon belül volt. 

- Nem így történt, a biztonsági őr elkezdte a szabályzatot szajkózni. Bevallom, addigra már olyan ideges voltam, hogy nagyon csúnyán beszéltem. Visszamentem a kukához, és mint egy őrült, szitkozódva elkezdtem kirángatni mindent belőle. Kiakadtam, és nem vagyok erre büszke. Főleg, hogy szinte biztos vagyok abban, hogy a kamerák mindent felvettek – nevetett Orosz Gyuri, aki végül a kuka alján megtalálta a jegyét, így kijutott.

Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/orosz-gyuri-plaza-osszeomlas-parkolokartya-karomkodott-a-parkoloban/f09ejms